HET TEAM

Dit is het team wat ik om me heen heb. Samen verzetten we bergen. Om u goed advies te geven. Door mooie kleren voor u in te kopen. Om u te inspireren met aantrekkelijke etalages en om een fijne sfeer te creëren. Bovenal door u tevreden de winkel uit te laten gaan, zodat u de volgende keer weer bij ons komt.Hilde Dijkstra

Moeder van 2 kinderen en sinds 2003 fulltime werkzaam bij PM Mannenmode. Na mijn opleiding HEAO Commerciele Economie heb ik eerst een aantal jaren met mijn ouders samen gewerkt in de winkel. Vanaf 2010 heb ik het roer overgenomen samen met mijn partner Frans Poorte, die alles achter de schermen regelt.


Jordi Stecking

Samenwonend met Ilona en onze dochters Manou en Emma in Franeker. Sinds 2000 ben ik werkzaam in de herenmode en vanaf 2010 bij PM Mannenmode. Meedenken in de reclame campagnes, op inkoop en nieuwe merken ontdekken maken het werken bij PM extra leuk. Knowledge Cotton Appareal, Denham en Replay zijn de merken die er voor mij op dit moment uit springen. Daarmee spreken we de jongere doelgroep aan.


Tineke Sijbesma

Getrouwd met Dicky, moeder van Annemae en Beau. Volgend jaar maak ik 10 jaar deel uit van het team PM. Voor mij is sfeer heel belangrijk, daarom voel ik mij zo op mijn plek bij PM. Samen met mijn collega’s zijn we elke dag bezig om de winkel weer tip top voor elkaar te krijgen.


Geeske Attema

60 jaar geleden ben ik geboren op de Zuiderhaven in Harlingen. Ik ben getrouwd met Pier en heb een zoon. Sinds 1979 ben ik werkzaam bij PM Mannenmode. Het mooie van werken in een kledingzaak is het omgaan met mensen. De mannen zo te kleden dat ze tevreden de deur uit gaan en de volgende keer weer terug komen. Dan weet je dat je het goed hebt gedaan.


Mark Postma

Sinds september 2012 ben ik werkzaam in de mooiste herenmodezaak van Franeker en omstreken. In een hecht, vakkundig en enthousiast team zorgen we ervoor dat de wensen en ideeën van de klant omgezet worden naar een passende outfit. Een prachtige uitdaging merk ik, want de outfit moet ook aansluiten bij de persoonlijkheid en stijl van de klant.


Axel Knip

Hilde zag het wel zitten om mij de kleding business binnen te halen. Dat had ze goed gezien. Werken in de herenmode past goed bij mij. Voor in de weekenden heb ik nu een prima werkplek. Leuk, gezellig en ervaring op doen. Een vervolgstap zou zomaar een opleiding in deze richting kunnen zijn.

M E N U
 

BREEDEPLAATS 10 - 12     8801 LZ FRANEKER     (0517) 39 21 32